Η ομάδα μας είναι αυτή για την οποία είμαστε περισσότερο περήφανοι. Άνθρωποι διαφορετικών επαγγελματικών ιδιοτήτων, διαφορετικής εθνικής προέλευσης και διαφορετικών ενδιαφερόντων συνεργαζόμαστε για να ένα κοινό στόχο, την αγωγή των μαθητών μας με αγάπη και δημιουργικότητα. 

 

Η ομάδα

 

 Τα προγράμματα τόσο τα πρωινά του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου όσο και τα English Clubs, προκύπτουν από την συνεργασία μίας ομάδας επαγγελματιών.  Η Ψυχολόγος,  οι  Νηπιαγωγοί, η μουσικός, η Παιδιάτρος,η Λογοθεραπεύτρια καθώς και ο Διατροφολόγος συνεργάζόμαστε για την άρτια οργάνωση των δραστηριοτήτων μας, όπου πέρα από τη γνώση θα καλλιεργείται και η συμπεριφορά αλλά και η ηθική. 

 

Οι δάσκαλοί μας

 

Η αγάπη για τα παιδιά και το οτι οι ίδιοι τους είναι δίγλωσσοι  χαρακτηρίζουν τους δασκάλους του σχολείου μας. Έχοντας εκπαιδευτεί σε Αμερική, Αγγλία και Ελλάδα διάθετουν όλη την απαραίτητη γνώση και παιδεία για το έργο που αναλαμβάνουν. Η επικοινωνία με τον κάθε μαθητή ατομικά και η οργάνωση δρατηριοτήτων σε μικρές ομάδες, μας επιτρέπουν να ακολουθούμε το ρυθμό μάθησης του κάθε μαθητή ξεχωριστά και επιτρέπουν στον δάσκαλο να ανταποκρίνεται στις απορίες του κάθε παιδιού  την ώρα που γεννιόνται προσφέροντας ουσιαστική γνώση.